Mõõga kujulised pärliga kõrvarõngad

23,00 

Ripatsi pikkus: 7 cm
Kõrvarõnga konksud roostevabast terasest

1 laos

Lisa lemmikuks

Mõõga kujulised pärliga kõrvarõngad

Mida sümboliseerib mõõk

 

Võim ja Autoriteet: Mõõk on traditsiooniline relv, mis on seotud võimu ja autoriteediga. Sellepärast sümboliseerib see sageli võimu, juhtimist ja valitsemist.

Kaitse ja Kaitsmine: Mõõk on olnud ajalooliselt kaitsesümbol, mis sümboliseerib võitlust ja kaitsmist. See võib esindada julgust ja valmidust seista vastu ohtudele ja rünnakutele.

Õiglus ja Võitlus: Mõõk on tihti seotud õigluse ja võitlusega. See võib sümboliseerida võitlust hea ja kurja vahel ning võitlust õigluse ja ebaõigluse vastu.

Au ja Vapruse: Mõõk on tihti seotud au ja vaprusega. Selle kandmine võib olla märk vaprustest ja kangelaslikest tegudest.

Otsustavus ja Jõud: Mõõk on olnud sageli seotud otsusekindluse ja jõuga. See võib sümboliseerida otsusekindlust ja võimet tegutseda kiiresti ning kindlalt.

Võim ja Võit: Mõõk võib sümboliseerida ka võitu ja triumfi. Seda seetõttu, et ajaloos on mõõk olnud sõja ja võitluse peamine vahend ning võitjale võib mõõka sageli seostada võiduga.

Surm ja Häving: Kuigi mõõk võib sümboliseerida võitu, võimu ja kaitset, võib see samuti esindada surma ja hävingut, eriti kui seda kasutatakse sõjarelvana või sümboolselt seoses surmaga.

Lisainfo

Materjal

Roostevaba teras

Kategooriad: , , Sildid: ,

Korduma kippuvad küsimused:

Kuidas käib tasumine?

+

Tellimuse eest saab tasuda läbi kõikide suuremate pankade: Swedbank, SEB, LHV, Luminor, Coop. Saab tasuda ka krediitkaardiga.

Kui kiiresti pakk kohale jõuab?

+

Pakid jõuavad üldiselt kohale 2-3 päevaga