Kala kujulised kõrvarõngad

15,00 

Ripatsi pikkus: 2.7 cm
Kõrvarõnga konksud kulla värvi roostevabast terasest

4 laos

Lisa lemmikuks

Kala kujulised kõrvarõngad

Mida sümboliseerib kala?

Elu ja Viljakus: Kala on tihti seotud viljakuse ja elu sümbolina. Selle viljakas käitumine, kus see võib paljuneda suures koguses järglasi, ning veekogude ühendamine elujõuga, võivad viidata elule ja viljakusele.

Muutus ja Muundumine: Kala on tuntud oma võime poolest elutsükli jooksul läbi mitme metamorfoosi minna, nagu ka munadest kudemine, vastsed ja täiskasvanud. Seetõttu võib kala sümboliseerida muutust, muundumist ja arengut.

Jõud ja Võim: Mõned kultuurid peavad kala jõu ja võimu sümboliks. Näiteks Hiina kultuuris on karpkala sümboliks jõukusele ja edu saavutamisele ning seda kasutatakse tihti kaunistamisel ja kunstis.

Spirituaalne Sümbol: Mõnes religioosses ja spirituaalses kontekstis võib kala sümboliseerida ka vaimseid või religioosseid tähendusi. Näiteks kristlikus traditsioonis on kala seostatud Kristusega ja see sümboliseerib usku ja päästmist.

Õnne ja Jõukust: Mõnes kultuuris peetakse kala ka õnne ja jõukuse sümboliks ning seda võib kasutada õnnetoovate talismanidena või õnne ja jõukuse toomiseks majapidamisse.

Liikuvus ja Vabadus: Kala on loom, mis liigub vabalt veekogudes, seega võib see sümboliseerida ka liikuvust, vabadust ja voolamist. See võib olla meeldetuletus sellest, et liikumine ja muutus on elu loomulik osa.

Korduma kippuvad küsimused:

Kuidas käib tasumine?

+

Tellimuse eest saab tasuda läbi kõikide suuremate pankade: Swedbank, SEB, LHV, Luminor, Coop. Saab tasuda ka krediitkaardiga.

Kui kiiresti pakk kohale jõuab?

+

Pakid jõuavad üldiselt kohale 2-3 päevaga