Kärbseseene ja konnaga kõrvarõngad

15,00 

Ripatsi pikkus: 4cm
Kõrvarõnga konksud kulla värvi roostevabast terasest

3 laos

Lisa lemmikuks

Kärbseseene ja konnaga kõrvarõngad

Mida sümboliseerib seen?

Müstika ja Spirituaalsus: Seened on mõnes kultuuris ja spirituaalses praktikas seotud müstiliste või spirituaalsete kogemustega. Mõned inimesed kasutavad psühhedeelseid seeni rituaalides või meditatsioonis, uskudes, et need võivad avardada teadvust ja viia sügavamate tähendusteni.

Elutsükkel ja Taassünd: Seened läbivad erinevaid elutsükleid, sealhulgas kasvamise, küpsemise ja lagunemise. See võib sümboliseerida elu pidevat tsüklit, muutusi ja taassündi.

Maagia ja Nõidus: Seeni on mõnikord seostatud maagia ja nõidusega. Need võivad esineda folklooris või muinasjuttudes kui maagilised esemed või koostisosad.

Sümboliline Kuju: Seene kuju võib mängida sümbolina, eriti selle kuppel ja jalg. Mõnes kultuuris võib seene kuju olla seotud viljakuse, naiselikkuse või maskuliinsusega.

Looduse Ühendus: Seened on osa loodusest ja mõnes mõttes võivad sümboliseerida inimese ühendust loodusega.

Kogukond ja Ühtsus: Mõned seened kasvavad kogukondadena, kus üksikud seened on omavahel ühendatud. See võib sümboliseerida ühtsust, koostööd ja kogukondlikke suhteid.

Mürk ja Mürgistus: Mõned seened on mürgised, mis võib tähendada ohtu ja mürgistust. Seened võivad sel viisil olla hoiatuseks või sümboliseerida varjatud ohte.

 

Mida sümboliseerib konn?

Taassünd ja Uuendus: Konn on sageli seostatud taassünni ja uuendusega, sest see läbib metamorfoosi protsessi, kus konnaema munevad munad, mis hiljem kooruvad konnaõdedeks. Selle tõttu võib konn sümboliseerida uut algust, muutuste vastuvõtmist ja isiklikku arengut.

Vröötsimine ja Ühinemine Maaga: Konna kaldalroomine ja vee- ja maismaa vahel liikumine sümboliseerib ühendust veega ja maismaaga. Selle tulemusena võib konn olla maailma vahendaja, ühendades taeva ja maa elemente, samuti elu algust ja lõppu.

Hea Õnne ja Õnnetunnet: Mõnes kultuuris peetakse konni hea õnne sümboliks. Näiteks Jaapanis sümboliseerivad konnad rikkust ja õnne. Seetõttu võib konn olla seotud ka õnne, viljakuse ja küllusega.

Emakeskus ja Hoolitsus: Konn on tuntud oma hooliva ja hoolitseva käitumise poolest oma järglaste suhtes. Seetõttu võib konn sümboliseerida emakeskust, hoolivust ja armastust.

Rännak ja Muutus: Konn on sageli seotud rändamise ja muutustega, kuna see läbib oma elutsükli jooksul mitmeid metamorfoose. See võib sümboliseerida inimese elutee rännakut, mis hõlmab muutusi, arengut ja kasvu.

Lisainfo

Materjal

Roostevaba teras

Korduma kippuvad küsimused:

Kuidas käib tasumine?

+

Tellimuse eest saab tasuda läbi kõikide suuremate pankade: Swedbank, SEB, LHV, Luminor, Coop. Saab tasuda ka krediitkaardiga.

Kui kiiresti pakk kohale jõuab?

+

Pakid jõuavad üldiselt kohale 2-3 päevaga