Kassi, poolkuu, tähekese ja pärlitega kõrvarõngad

23,00 

Ripatsi pikkus: 6.7 cm
Kõrvarõnga konksud roostevabast terasest

2 laos

Lisa lemmikuks

Kassi, poolkuu, tähekese ja pärlitega kõrvarõngad

Mida sümboliseerib kass?

 

Müstika ja Salapära: Kassid on sageli seotud müstika ja salapäraga. Nende öised seiklused, võime vaikselt liikuda ja müstiline olek on tekitanud seoseid müstiliste jõududega ning neid peetakse sageli salapärasteks olenditeks.

Iseseisvus ja Eneseusaldus: Kassid on tuntud oma iseseisva ja enesekindla oleku poolest. Neil on võime hoolitseda enda eest ja jääda rahulikuks isegi keerulistes olukordades, mis sümboliseerib iseseisvust ja eneseusaldust.

Energiavõrgustik ja Võimed: Kassid on tuntud oma kiiruse, painduvuse ja terava meele poolest, mis on loonud seoseid nende võimekusega navigeerida energia- ja vaimse maailma vahel. Mõned usuvad, et kassid suudavad tunnetada peenenergiaid ja kaitsta oma kodu negatiivse energia eest.

Õnne ja Heaendelisus: Paljud kultuurid peavad kasse heaendeliseks ja õnnetoovaks sümboliks. Kassi olemasolu majas või selle ümbruses võib tuua õnne ja kaitset ning neid peetakse sageli õnnekuulutajateks.

Mängulisus ja Rõõm: Kassid on tuntud oma mängulise ja rõõmsa oleku poolest. Nende mänguline käitumine võib sümboliseerida rõõmu, lõõgastumist ja hetkes elamist.

Lisainfo

Materjal

Roostevaba teras

Korduma kippuvad küsimused:

Kuidas käib tasumine?

+

Tellimuse eest saab tasuda läbi kõikide suuremate pankade: Swedbank, SEB, LHV, Luminor, Coop. Saab tasuda ka krediitkaardiga.

Kui kiiresti pakk kohale jõuab?

+

Pakid jõuavad üldiselt kohale 2-3 päevaga