Pärli ja merekarbiga kõrvarõngad

14,00 

Kõrvarõnga konksud roostevabast terasest

Ripatsi pikkus 2.5cm

2 laos

Lisa lemmikuks

Pärli ja merekarbiga kõrvarõngad

Mida sümboliseerib merekarp?

 

Kaitse ja Turvalisus: Merekarp võib sümboliseerida kaitset ja turvalisust. Karbi tugev ja vastupidav kest kaitseb selle sees olevat õrna sisu ja võib seetõttu olla sümboliks turvalisele varjupaigale või kaitsele.

Saladused ja Varjatud Aarded: Merekarpe on tihti seostatud ka salapära ja varjatud aaretega. Merekarbid võivad varjata enda sees pärleid või muid vääriskive ning seetõttu võivad need sümboliseerida varjatud aardeid või saladusi.

Emotsionaalne Sügavus ja Ilu: Merekarbid on sageli seotud mere ilu ja sügavusega. Nende keerukad mustrid ja kuju võivad esindada looduse ilu ning sügavust ja rikkust, mis on leitavad ookeanides.

Taassünd ja Uuendus: Mõnes kultuuris on merekarp seotud ka taassünni ja uuendusega. Karbi sees olevad pärlikesed võivad sümboliseerida uut elu või taasloomise võimalust.

Rahu ja Vaimsus: Merekarp võib olla ka rahu ja vaimsuse sümbol. Mere ääres leitud merekarbid võivad tuua rahu ja rahulikkust ning seetõttu võivad nad olla seotud vaimse teekonna või meditatsiooniga.

Lisainfo

Materjal

Roostevaba teras

Korduma kippuvad küsimused:

Kuidas käib tasumine?

+

Tellimuse eest saab tasuda läbi kõikide suuremate pankade: Swedbank, SEB, LHV, Luminor, Coop. Saab tasuda ka krediitkaardiga.

Kui kiiresti pakk kohale jõuab?

+

Pakid jõuavad üldiselt kohale 2-3 päevaga