Pealuu pidemega mõõk läbi südame ripatsiga kõrvarõngad

15,00 

Ripatsi pikkus:4.5

Kõrvarõnga konksud valmistatud roostevabast terasest

2 laos

Lisa lemmikuks

Pealuu pidemega mõõk läbi südame ripatsiga kõrvarõngad

Mida sümboliseerib mõõk läbi südame?

 

Valu ja Kannatus: Mõõk läbi südame võib esindada valu, kannatust ja kurbust. See kujutis väljendab sügavat emotsionaalset valu või traumaatilist kogemust, mida inimene võib läbi elada.

Reetmine ja Pettumus: Mõõk läbi südame sümboliseerib mõnikord reetmist, pettumust või usalduse murdmist. See võib viidata lähedase inimese poolt tekitatud valule või südamevalu, mis on põhjustatud reetmisest.

Armastusevalu ja Kurbus: Teine tõlgendus võib olla seotud armastusevaluga või kurbusega, eriti armastuse kaotamise või lähedase inimese lahkumisega seotud olukordades.

Sümboliline Surm ja Taassünd: Mõnel juhul võib mõõk läbi südame olla sümboliline kujutis sümboliseerimaks vanade uskumuste, emotsioonide või suhete lõppu ning uue algust või taassündi.

Vapruse ja Võitluse Sümbol: Võib tõlgendada ka vapruse ja võitluse sümbolina, kus mõõk südames väljendab inimese võitlust eluraskuste ja väljakutsetega ning valmidust võidelda enda eesmärkide nimel.

Lisainfo

Materjal

Roostevaba teras

Kategooriad: , , Sildid: ,

Korduma kippuvad küsimused:

Kuidas käib tasumine?

+

Tellimuse eest saab tasuda läbi kõikide suuremate pankade: Swedbank, SEB, LHV, Luminor, Coop. Saab tasuda ka krediitkaardiga.

Kui kiiresti pakk kohale jõuab?

+

Pakid jõuavad üldiselt kohale 2-3 päevaga