Rahu sümboliga kunstnahast meeste käevõru

16,00 

Käevõru pikkus 15cm. Reguleeritav kuni 25cm

1 laos

Lisa lemmikuks

Rahu sümboliga kunstnahast meeste käevõru

Mida sümboliseerib rahu sümbol?

 

Rahu ja Harmoonia: Rahu Märgiga on seotud rahu ja harmoonia ideaalid. See sümboliseerib soovi rahumeelsele kooselule, konfliktide lahendamisele ja maailma rahumeelsusele.

Vastupanu ja Aktivism: Ajalooliselt on rahu märk olnud seotud ka vastupanu ja aktivismiga. Seda on kasutatud protestide, rahumeelsete demonstratsioonide ja sõjalise vastupanu sümbolina.

Ühtsus ja Solidaarsus: Rahu märgi ringi keskel olevad kaks kumerat joont esindavad üldjuhul ühtsust ja solidaarsust erinevate rahvaste, kultuuride ja inimeste vahel.

Desarmeerimine ja vägivalla vastasus: Rahu Märgiga kaasneb sageli soov desarmeerimisele ja vägivallatusele. See sümboliseerib soovi vähendada relvastatud konflikte ning leida rahumeelseid lahendusi erimeelsustele.

Looduse ja Elu Kaitse: Mõned tõlgendused näevad rahumärki ka kui looduse ja elu kaitse sümbolit, kuna see võib sarnaneda puu oksakestega või linnu jalajäljega.

Lisainfo

Materjal

Kunstnahk

Värvus

Pruun

Korduma kippuvad küsimused:

Kuidas käib tasumine?

+

Tellimuse eest saab tasuda läbi kõikide suuremate pankade: Swedbank, SEB, LHV, Luminor, Coop. Saab tasuda ka krediitkaardiga.

Kui kiiresti pakk kohale jõuab?

+

Pakid jõuavad üldiselt kohale 2-3 päevaga