Rebase sümboolikaga paksem kunstnahast meeste käevõru

27,00 

Käevõru pikkus: 17.5 cm Reguleeritav kuni 22.5 cm

Lisa lemmikuks

Rebase sümboolikaga paksem kunstnahast meeste käevõru

Mida sümboliseerib rebane?

 

Kavalus ja Nutikus: Rebane on tuntud oma kavaluse ja nutikuse poolest, eriti muinasjuttudes ja rahvapärimustes. Seetõttu võib rebane sümboliseerida kavalust, osavust ja leidlikkust.

Kohanemisvõime ja Vastupidavus: Rebane on võimeline kohanema erinevate keskkonnatingimustega ja ellu jääma erinevates oludes. See võib sümboliseerida kohanemisvõimet, vastupidavust ja ellujäämisoskust.

Salapära ja Varjatud Potentsiaal: Rebane on sageli seotud salapära ja varjatud potentsiaaliga. Selle looma kujutis võib viidata varjatud võimetele ja võimalustele.

Petlikkus ja Kelmikus: Kuigi rebane on sageli seotud positiivsete omadustega, võib see sümboliseerida ka petlikkust ja kelmikust. Mõnel juhul võib see olla seotud ka ebaaususe ja pettusega.

Intuitsioon ja Ärkamine: Mõnedes kultuurides peetakse rebast intuitsiooni sümboliks. Selle looma kujutis võib esindada ärkamist ja teadmiste otsimist.

Ühendus Loodusega: Rebane on metsloom, kellel on tugev seos loodusega. Selle sümbolism võib viidata looduse tarkusele ja ühendusele loodusega.

Lisainfo

Värvus

Hõbedane, Kuldne

Tootekood: - Kategooriad: , , Sildid: ,

Korduma kippuvad küsimused:

Kuidas käib tasumine?

+

Tellimuse eest saab tasuda läbi kõikide suuremate pankade: Swedbank, SEB, LHV, Luminor, Coop. Saab tasuda ka krediitkaardiga.

Kui kiiresti pakk kohale jõuab?

+

Pakid jõuavad üldiselt kohale 2-3 päevaga