Triquetra sümboolikaga paksem kunstnahast meeste käevõru

27,00 

Käevõru pikkus: 17.5 cm Reguleeritav kuni 22.5 cm

 

 

1 laos

Lisa lemmikuks

Triquetra sümboolikaga paksem kunstnahast meeste käevõru

Mida sümboliseerib “Triquetra”?

 

Trinitaarsus ja Ühtsus: Üks levinumaid tõlgendusi triquetra sümbolismis on seotud trinitaarse mõistega, kus kolm omavahel ühendatud ringi võivad esindada pühade kolmainsust või püha kolmainsust. Kristlikus kontekstis võib triquetra sümboliseerida Isa, Poega ja Püha Vaimu ühtsust.

Tsükli ja Lõpmatuse Sümbol: Triquetra võib esindada ka tsüklilisust ja lõpmatust. Ringi kujund, mida triquetra moodustab, võib sümboliseerida igavest ringlust, lõpmatust ja ajatust.

Maa, Õhk ja Vesi: Mõnel juhul võib triquetra esindada maa, õhu ja vee elemente või nende kolme elemendi tasakaalu ja harmooniat.

Maa, Taeva ja Mere Ühendus: Triquetra võib sümboliseerida ka maa, taeva ja mere ühendust. See võib olla seotud looduse tsüklite ja elementide vastastikuse mõjuga.

Naiselikkus, Mehelikkus ja Ühtsus: Mõned tõlgendused näevad triquetrat ka naiselikkuse, mehelikkuse ja nende tasakaalu sümbolina. Kolm ringi võivad esindada naiselikku, mehelikku ja nende omavahelist ühtsust või tasakaalu.

Kaitse ja Õnnistus: Triquetra võib olla ka kaitse ja õnnistuse sümbol. Mõnes kultuuris kasutatakse seda amuleti või talismanina, mis pakub kaitset ja õnnistust.

Lisainfo

Materjal

Kunstnahk

Korduma kippuvad küsimused:

Kuidas käib tasumine?

+

Tellimuse eest saab tasuda läbi kõikide suuremate pankade: Swedbank, SEB, LHV, Luminor, Coop. Saab tasuda ka krediitkaardiga.

Kui kiiresti pakk kohale jõuab?

+

Pakid jõuavad üldiselt kohale 2-3 päevaga