Fööniksi ja ruunide sümboolikaga paksem kunstnahast meeste käevõru

27,00 

Käevõru pikkus: 17.5 cm Reguleeritav kuni 22.5 cm

 

Mida sümboliseerib fööniks?

 

Uuendus ja Taassünd: Üks fööniksi tuntumaid tähendusi on seotud uuenduse ja taassünniga. Müüt räägib, et fööniks põletab end elusast põletist, et siis uuesti sünnata tuhast. Selle tulemusena sümboliseerib fööniks uuestisündi, elujõudu ja võimet ületada katsumusi.

Vastupidavus ja Tahtejõud: Fööniks on tuntud oma vastupidavuse ja tahtejõu poolest, kuna ta suudab ületada raskusi ja uuesti sündida isegi pärast katastroofi. Selle tulemusena võib fööniks sümboliseerida vastupidavust, visadust ja tahtejõudu.

Surematuse ja Igaviku Otsing: Fööniks on seotud ka surematuse ja igaviku otsinguga. Tema lõputu ringlus elust surmast ja uuesti sündimisest viitab igavesele eksistentsile ja igavikulisele elule.

Transformatiivne Jõud: Fööniks sümboliseerib ka transformatsiooni ja muutuste jõudu. Tema võime põletada end ja uuesti sündida kujutab endast protsessi, kus vanad asjad lükatakse kõrvale ja uued võimalused võetakse vastu.

Spirituaalne Tõus ja Puhastumine: Fööniks on seotud ka spirituaalse tõusu ja puhastumisega. Tema tulest uuesti sündimine sümboliseerib vaimset puhastumist, eneseületust ja vaimset arengut.

Vabadus ja Loomulik Harmoonia: Fööniks võib sümboliseerida ka vabadust ja loomulikku harmooniat. Tema lend kõrgustesse ja tema suhe loodusega kujutavad endast vaba vaimu ja loomulikku tasakaalu.

1 laos

Lisa lemmikuks

Korduma kippuvad küsimused:

Kuidas käib tasumine?

+

Tellimuse eest saab tasuda läbi kõikide suuremate pankade: Swedbank, SEB, LHV, Luminor, Coop. Saab tasuda ka krediitkaardiga.

Kui kiiresti pakk kohale jõuab?

+

Pakid jõuavad üldiselt kohale 2-3 päevaga