Kotka sümboolikaga kunstnahast meeste käevõru

16,00 

Käevõru pikkus 16cm. Reguleeritav kuni 25cm

 

Mida sümboliseerib kotkas?

 

Vabadus ja Kõrgus: Kotkas on tuntud oma võimekuse poolest lennata kõrgel taevas ning seetõttu sümboliseerib vabadust, kõrgust ja kõrgemat mõistust. Selle lend võib olla sümboliks ka vaimsele kõrgusele püüdlemisele.

Võim ja Julgus: Kotkas on kiskjaline, kes on varustatud tugevate küüniste, teravate nokkade ja võimsa lenduga. Selle tugevus ja julgus sümboliseerivad võimu, autoriteeti ja julgust.

Visadus ja Jõud: Kotkas on tuntud ka oma visaduse ja jõu poolest. See võib sümboliseerida vastupidavust, püsivust ja võimet ületada raskusi.

Valgustus ja Selgus: Kotkas on kujutatud kui lind, kes näeb kaugemale ja selgemalt kui teised linnud. Selle terav nägemine võib sümboliseerida valgustust, selgust ja intuitiivset arusaamist.

Spirituaalne Tähendus: Paljudes kultuurides on kotkas seotud ka vaimse tähendusega. See võib olla seotud jumalike sõnumite edastamisega, jumaliku kohalolekuga või taevaste jõududega.

Püha Lind: Mõnedes kultuurides peetakse kotkast pühaks lind ja see on seotud jumalate ja jumalike jõududega.

 

1 laos

Lisa lemmikuks

Korduma kippuvad küsimused:

Kuidas käib tasumine?

+

Tellimuse eest saab tasuda läbi kõikide suuremate pankade: Swedbank, SEB, LHV, Luminor, Coop. Saab tasuda ka krediitkaardiga.

Kui kiiresti pakk kohale jõuab?

+

Pakid jõuavad üldiselt kohale 2-3 päevaga