Kolmhargi kujuline kaelakee

25,00 

Kaelakee pikkus: 60 cm
Ripatsi pikkus: 5.5 cm

 

Mida sümboliseerib kolmhark?

 

Merejumalate ja Merenduse Sümbol: Kolmhark on sageli seotud merejumalate, eriti Rooma Neptunusega, kes seda relva traditsiooniliselt kandis. Seetõttu võib see sümboliseerida merendust, ookeane ja vett.

Võimu ja Autoriteedi Sümbol: Kolmhark on ajalooliselt olnud ka võimu ja autoriteedi sümbol. Seda on kasutatud relvana ja valitsejate sümbolina, rõhutades nende võimu ja kontrolli.

Jõu ja Tugevuse Sümbol: Kolmhark võib esindada ka jõudu ja tugevust. Selle teravad hambad võivad sümboliseerida võimet lõhkuda ja domineerida ning võimet ületada takistusi.

Kaitse ja Ohutuse Sümbol: Mõnes kultuuris on kolmhark seotud ka kaitse ja ohutusega. See võib olla kujutatud kui kaitsev relv või talisman, mis hoiab eemal halba õnne ja kaitseb oma kandjat ohtude eest.

Elementide Tasakaalu Sümbol: Mõnes mütoloogias võib kolmhark sümboliseerida elementide - vee, maa ja õhu - tasakaalu ja harmooniat, kuna see ühendab mitut osa üheks tervikuks.

1 laos

Lisa lemmikuks

Korduma kippuvad küsimused:

Kuidas käib tasumine?

+

Tellimuse eest saab tasuda läbi kõikide suuremate pankade: Swedbank, SEB, LHV, Luminor, Coop. Saab tasuda ka krediitkaardiga.

Kui kiiresti pakk kohale jõuab?

+

Pakid jõuavad üldiselt kohale 2-3 päevaga