Hõbeda värvi vahtraleht klaaspärliga kaelakee

21,00 

Keti pikkus: 45-50 cm
Ripatsi pikkus: 4cm

 

Mida sümboliseerib vahtraleht?

 

Elu ja Võitlusvaim: Vahtraleht võib sümboliseerida elu ja elujõudu. Lehtede muutuvad värvid sügisel ja nende hilisem uuestisünd kevadel esindavad elutsüklit ja võimet taas tõusta pärast rasket perioodi.

Puhastus ja Uuendus: Mõnes kultuuris on vahtralehti seostatud puhastamise ja uuendamisega. Sügisel langevad lehed maha, mis võib sümboliseerida vana eemaldamist ja uue algust.

Jõukus ja Õnn: Vahtralehti on ajalooliselt seostatud jõukuse ja õnne sümbolina. Kanadas näiteks on vahtrapuu lehtedest valmistatud vahtrasiirup, mis on rikkuse ja heaolu sümbol.

Tugevus ja Vastupidavus: Vahtralehed on tuntud oma vastupidavuse poolest. Vahtralehe sümbol võib seostuda vastupidavuse ja tugevusega ning võimega taluda elu väljakutseid.

Patriotism ja Identiteet: Mõnedes riikides, näiteks Kanadas, on vahtraleht riiklik sümbol ja see on seotud patriotismi ja riikliku identiteediga.

Kaastunne ja Armastus: Vahtralehte võib seostada ka kaastunde ja armastusega. Mõnes kultuuris on seda kasutatud rahustava ja leevendava taimeena.

Laost otsas

Korduma kippuvad küsimused:

Kuidas käib tasumine?

+

Tellimuse eest saab tasuda läbi kõikide suuremate pankade: Swedbank, SEB, LHV, Luminor, Coop. Saab tasuda ka krediitkaardiga.

Kui kiiresti pakk kohale jõuab?

+

Pakid jõuavad üldiselt kohale 2-3 päevaga