Kaku ja kuu (öö) motiividega kaelakee

15,00 

Keti pikkus: 60cm. Ripatsi pikkus 2.5 cm

 

Mida sümboliseerib kakk?

 

Tarkus ja Tarkus: Kakk on sageli seotud tarkuse ja intelligentsusega, eriti seoses öise eluviisi ja terava nägemisvõimega. Paljudes kultuurides peetakse kaku kohalolekut märgiks tarkusest ja teadmistest.

Müstilisus ja Vaimne Tundlikkus: Kakk on tihti seotud müstiliste ja vaimsete jõududega. Tema öine eluviis ja võime näha pimedas sümboliseerib varjatud teadmisi ja sügavamat arusaamist.

Varjatud Tõed ja Intuitsioon: Kakk võib esindada ka varjatud tõdesid ja intuitiivseid teadmisi. Tema võime lennata vaikselt ja märkamatult võib viidata sügavamatele tõdedele ja teadmistele, mis ei pruugi olla esmapilgul ilmsed .

Salapära ja Saladused: Kakk on sageli seotud salapära ja saladustega. Tema öine kohalolek ja vähene nähtavus päeva ajal võivad sümboliseerida varjatud maailma ja saladusi, mis ootavad avastamist.

Hingede Teejuht: Mõnedes kultuurides usutakse, et kakkidel on võime juhatada hinge teispoolsusesse. Nad võivad olla seotud spirituaalse tee juhtimisega ja hingede rännakuga pärast surma.

Surm ja Üleminek: Kakk võib olla seotud ka surma ja üleminekuga. Tema öine kohalolek ja seos teispoolsusega võivad viidata vaimsele üleminekule ja hingede rännakule pärast surma.

Laost otsas

Korduma kippuvad küsimused:

Kuidas käib tasumine?

+

Tellimuse eest saab tasuda läbi kõikide suuremate pankade: Swedbank, SEB, LHV, Luminor, Coop. Saab tasuda ka krediitkaardiga.

Kui kiiresti pakk kohale jõuab?

+

Pakid jõuavad üldiselt kohale 2-3 päevaga