Vikatimehe motiiviga kaelakee

19,00 

Kett ja ripats valmistatud roostevabast terasest
Keti pikkus 60 cm ja Ripatsi pikkus 5 cm

 

Mida sümboliseerib vikatimees?

 

Surm ja Üleminek: Vikatimees on surma sümbol, kuna tema ikoonilises kujutises on ta sageli kujutatud musta riietuses, varjatud näoga figuurina, kellel on käes vikat. Seetõttu sümboliseerib ta surma ja elu üleminekut.

Hukkamine ja Lõppemine: Vikatimeest on traditsiooniliselt kujutatud kui surmaning lahkamise või karistuse täideviijat. Ta võib sümboliseerida ka lõppemist, lõppu või lõppfaasi elus.

Põlluharimine ja Põllumajandus: Ajalooliselt on vikatimees seostatud ka põlluharimisega, kuna vikatit kasutatakse sageli heina või teravilja niitmiseks. Seega võib vikatimees sümboliseerida ka põllumajandust ja viljakust.

Võrdsus ja Õiglus: Mõnel juhul võib vikatimees sümboliseerida võrdsust ja õiglust, kuna surm tabab kõiki inimesi sõltumata nende staatusest või seisundist.

Memento Mori - Mäleta surma: Vikatimees võib olla ka memento mori sümbol, mis meenutab inimestele nende surelikkust ja elu lühiajalisust ning julgustab neid hindama ja tähtsustama oma elu.

Rebimine ja Otsustavus: Vikatimees kui surma kandja võib sümboliseerida ka lõplikku otsustavust ja lahutamatust, kui elu viimase saabumise lahendus on vältimatu.

Laost otsas

Korduma kippuvad küsimused:

Kuidas käib tasumine?

+

Tellimuse eest saab tasuda läbi kõikide suuremate pankade: Swedbank, SEB, LHV, Luminor, Coop. Saab tasuda ka krediitkaardiga.

Kui kiiresti pakk kohale jõuab?

+

Pakid jõuavad üldiselt kohale 2-3 päevaga