Põrnika kujuline kaelakee

16,00 

Kett ja ripats valmistatud terasest
Keti pikkus 46-51 cm ja Ripatsi pikkus 3.5 cm

 

Mida sümboliseerib põrnikas?

 

Korraldatus ja Töö: Põrnikad on tuntud oma organiseeritud kolooniate ja järjepideva tööeetika poolest. Seetõttu võib põrnikas sümboliseerida töökust, järjekindlust ja korraldust.

Kogukond ja Ühtsus: Põrnikad elavad ja töötavad kolooniates, kus igaüks täidab oma rolli kogukonna heaks. Seega võib põrnikas sümboliseerida kogukonna ühtsust, koostööd ja vastastikust toetust.

Visadus ja Vastupidavus: Põrnikad on vastupidavad ja visad putukad, kes suudavad ületada mitmesuguseid raskusi ja keskkonnamuutusi. Seega võib põrnikas sümboliseerida vastupidavust, vastupanuvõimet ja võimet kohaneda muutustega.

Ressursside Kasutamine: Põrnikad on tuntud oma võimekuse poolest koguda ja kasutada ressursse tõhusalt. Seetõttu võib põrnikas sümboliseerida ressursikasutust, kokkuhoidu ja praktilisust.

Maaühendus: Põrnikad on maapinnaga tihedalt seotud putukad, kes elavad maa all ja toetuvad mulla ressurssidele. Seega võib põrnikas sümboliseerida maaühendust, maandatust ja loodusega ühenduses olemist.

Tülikus ja Ärritus: Mõned inimesed võivad põrnikaid seostada ka tüütuse ja ärritusega, eriti kui nad satuvad inimeste kodudesse või toiduainete juurde.

Laost otsas

Korduma kippuvad küsimused:

Kuidas käib tasumine?

+

Tellimuse eest saab tasuda läbi kõikide suuremate pankade: Swedbank, SEB, LHV, Luminor, Coop. Saab tasuda ka krediitkaardiga.

Kui kiiresti pakk kohale jõuab?

+

Pakid jõuavad üldiselt kohale 2-3 päevaga