Kolmnurkse kelti sõlme ja pulli koljudega kõrvarõngad

16,00 

Konksud ja ripats valmistatud roostevabast terasest
Pikkus ca. 3 cm

 

1 laos

Lisa lemmikuks

Kolmnurkse kelti sõlme ja pulli koljudega kõrvarõngad

Mida sümboliseerib Kelti Sõlm?

Ringiga kelti sõlm, mida tuntakse ka kui “infinite knot” või “endlessness knot”, on üks iidseid keldi kunstis ja kultuuris levinud sümboleid. Sellel sümbolil pole algust ega lõppu ning seetõttu seostatakse seda lõpmatuse, igavese elu ja sidemetega, mis kestavad igavesti.

Ringiga kelti sõlme on sageli kasutatud keldi kunstis ja käsitöös, eriti vanades keldi pühakirjades ja kaunistustes. See võib sümboliseerida igavest armastust, sõprust või igikestvat elutsüklit.

Sümbolit võib leida ka erinevates kontekstides, kus rõhutatakse lõpmatust, sidemeid, harmooniat või tasakaalu elu eri aspektide vahel. Igaüks võib tõlgendada seda sümbolit veidi erinevalt, kuid üldiselt seostatakse seda lõpmatuse ja igavese sidemega.

 

Mida sümboliseerib pulli pea?

Jõud ja jõulisus: Pullid on tuntud oma jõu ja võimsuse poolest. Seetõttu võib nende pea sümboliseerida jõudu, võimsust ja vastupidavust.

Tugevus ja visadus: Pulli pea võib sümboliseerida ka visadust, püsivust ja tugevust. See võib olla inspireeriv sümbol inimestele, kes peavad oluliseks vastu pidada raskustele ning jätkata oma teekonda isegi keerulistel aegadel.

Maalähedus ja loodusega ühendatus: Kuna pullid on seotud sageli looduskeskkonnaga, võib nende pea sümboliseerida ka maalähedust, loodusega seotust või loodusjõudude austamist.

Lisainfo

Materjal

Roostevaba teras

Korduma kippuvad küsimused:

Kuidas käib tasumine?

+

Tellimuse eest saab tasuda läbi kõikide suuremate pankade: Swedbank, SEB, LHV, Luminor, Coop. Saab tasuda ka krediitkaardiga.

Kui kiiresti pakk kohale jõuab?

+

Pakid jõuavad üldiselt kohale 2-3 päevaga