Tiiva kujulised punase kiviga kõrvarõngad.

19,00 

Konksud valmistatud roostevabast terasest.
Ripatsi pikkus ca. 4 cm.

 

Mida sümboliseerivad tiivad?

 

Vabadus ja Kõrgemale Tõusmine: Tiivad on sageli seotud vabaduse ja kõrgemale tõusmisega. Need võivad sümboliseerida soovi vabalt liikuda ja oma piiranguid ületada.

Kaitse ja Kaitsevõime: Tiivad võivad olla seotud ka kaitse ja kaitsevõimega. Need võivad esindada kaitset väliste ohtude ja ohtude eest.

Spirituaalsus ja Vaimne Areng: Tiivad on mõnikord seotud ka vaimse arengu ja spirituaalsusega. Neid võib näha kui vahendit, mis aitab inimestel saavutada kõrgemat teadvustaset või vaimset valgustatust.

Kiirus ja Liikuvus: Tiivad võivad sümboliseerida kiirust ja liikuvust. Need võivad esindada võimet liikuda kiiresti ja paindlikult ning kiiresti kohale jõuda.

Lennukus ja Unistused: Tiivad võivad olla seotud ka unistuste ja ambitsioonidega. Need võivad esindada soovi lennata kõrgematele kõrgustele ja saavutada eesmärke.

Kaitseinglid ja Kõrgemad Jõud: Mõned usundid ja kultuurid seostavad tiibu kaitseinglite ja kõrgemate jõududega. Tiivad võivad olla sümboliks ka kaitsele ja juhendamisele kõrgemalt jõult.

Elegantne Ilu: Tiivad on tihti seotud ka elegantse ilu ja graatsiaga. Nende kerge ja õhuline välimus võib esindada ilu ja graatsiat.

Laost otsas

Kategooriad: , , Sildid: ,

Korduma kippuvad küsimused:

Kuidas käib tasumine?

+

Tellimuse eest saab tasuda läbi kõikide suuremate pankade: Swedbank, SEB, LHV, Luminor, Coop. Saab tasuda ka krediitkaardiga.

Kui kiiresti pakk kohale jõuab?

+

Pakid jõuavad üldiselt kohale 2-3 päevaga