Kassi ja kuu kujulised mustad kõrvarõngad

21,00 

Kõrvarõnga konksud valmistatud rauast
Ripatsi pikkus ca. 7.5 cm

 

Mida sümboliseerib kass?

 

Müstika ja Salapära: Kassid on sageli seotud müstika ja salapäraga. Nende kavalus, öised seiklused ja võime hiilida varjatud kohtadesse on andnud neile müstilise maine.

Iseseisvus ja Vabadus: Kassid on tuntud oma iseseisvuse ja iseseisva olemuse poolest. Nad on võimelised hoolitsema enda eest ja liikuma omaenda tahtmise järgi, mis võib sümboliseerida vabadust ja sõltumatust.

Intuitsioon ja Tundlikkus: Kassid on tuntud oma terava intuitsiooni ja tundlikkuse poolest. Nad suudavad tajuda peeneid muutusi keskkonnas ning neid omadusi võib seostada ka inimeste intuitsiooni ja tundlikkusega.

Salapärane Kaitsja: Mõnel kultuuril on kassidel olnud ka kaitsva või valvurina roll. Näiteks Jaapani kultuuris peetakse kasse maneki-nekoks, mis tähendab õnne ja õnne toojat.

Emotsionaalne Tugi ja Selts: Paljud inimesed seostavad kasse rahuliku ja rahustava kohalolekuga ning leevendavad stressi ja ärevust. Seetõttu võib kass olla ka emotsionaalse toe ja seltsi sümbol.

Taassünd ja Elutsükkel: Mõnes kultuuris või usundis võib kass sümboliseerida taassündi ja elutsüklit, kuna nad on seotud üheksa eluga või nende võimega taastuda rasketest olukordadest.

Lisa lemmikuks

Korduma kippuvad küsimused:

Kuidas käib tasumine?

+

Tellimuse eest saab tasuda läbi kõikide suuremate pankade: Swedbank, SEB, LHV, Luminor, Coop. Saab tasuda ka krediitkaardiga.

Kui kiiresti pakk kohale jõuab?

+

Pakid jõuavad üldiselt kohale 2-3 päevaga