Nahkhiire ja pärlitega kõrvarõngad

18,00 

Konksud ja ripats valmistatud roostevabast terasest.

Ripatsi pikkus ca. 5.5 cm.

 

 

Lisa lemmikuks

Nahkhiire ja pärlitega kõrvarõngad

Mida sümboliseerib nahkhiir?

Müstika ja salapära: Nahkhiired on öise eluviisi olendid ning seetõttu on neid sageli seostatud müstiliste ja salapäraste omadustega. Nende võime lennata pimedas ja orienteeruda ultrahelil põhineva ehholokatsiooni abil võib sümboliseerida varjatud teadmisi või nähtamatut maailma.

Muutused ja üleminekud: Mõnedes kultuurides on nahkhiiri seostatud muutustega, kuna nad läbivad öiseid lennuekskursioone ning esindavad seetõttu üleminekuid ja transformatsiooni. Neil võib olla seos uue algusega või elutsükli muutustega.

Surnute ja surmaga seotud sümbolina: Teatud kultuurides on nahkhiired seotud surnute või surmaga. Nende öine tegevus ja seos pimedusega on loonud mõningaid seoseid surmaga ning mõnedes müütides ja legendides on nahkhiired seotud hauakambrite, surnud hingedega või teispoolsusega.

Õnne ja õnnistuse toojana: Mõnedes Aasia kultuurides peetakse nahkhiiri õnnetoojaks ning nende kujutamist kodudes või kunstis peetakse heaks endeks ja õnnistuseks.

Korduma kippuvad küsimused:

Kuidas käib tasumine?

+

Tellimuse eest saab tasuda läbi kõikide suuremate pankade: Swedbank, SEB, LHV, Luminor, Coop. Saab tasuda ka krediitkaardiga.

Kui kiiresti pakk kohale jõuab?

+

Pakid jõuavad üldiselt kohale 2-3 päevaga