Kaheksajala kujulised pärlitega kõrvarõngad

16,00 

Konksud valmistatud roostevabast terasest
Ripatsi pikkus ca. 5cm

 

1 laos

Lisa lemmikuks

Kaheksajala kujulised pärlitega kõrvarõngad

Mida sümboliseerib kaheksajalg?

Mütoloogia ja müstika: Kaheksajalg on sageli seotud müstikaga ja müütiliste jõududega erinevates kultuurides. Näiteks mõnedes legendides või müütides võib kaheksajalg esindada salapärast olendit või jumalat.

Loovus ja paindlikkus: Kaheksajalad on tuntud oma võimekuse poolest kohaneda ja olla äärmiselt paindlikud. Sellest tulenevalt võib kaheksajalg sümboliseerida loovust, kohanemisvõimet, paindlikkust ja leidlikkust.

Intellekt ja strateegiline mõtlemine: Kaheksajalgadel on arenenud närvisüsteem ja nad on tuntud oma intelligentsuse poolest. Seega võib kaheksajalg sümboliseerida intelligentsust, nutikust ja strateegilist mõtlemist.

Müstika ja sügavused: Kuna kaheksajalad elavad sageli sügavustes veekogudes, võib neid seostada ka müstiliste, teadmata ja sügavate asjadega elus või mõtlemises.

Salapära ja kaitse: Mõnedes kultuurides peetakse kaheksajalgu kaitsva või õnnetoojana ning neid võidakse pidada ka amulettideks või talismanideks.

Lisainfo

Materjal

Roostevaba teras

Korduma kippuvad küsimused:

Kuidas käib tasumine?

+

Tellimuse eest saab tasuda läbi kõikide suuremate pankade: Swedbank, SEB, LHV, Luminor, Coop. Saab tasuda ka krediitkaardiga.

Kui kiiresti pakk kohale jõuab?

+

Pakid jõuavad üldiselt kohale 2-3 päevaga