Putuka, poolkuu ja pärliga kõrvarõngad

23,00 

Konksud valmistatud roostevabast terasest.
Ripatsi pikkus ca. 6.5 cm.

1 laos

Lisa lemmikuks

Putuka, poolkuu ja pärliga kõrvarõngad

Mida sümboliseerib putukas?

Järjepidevus ja vastupidavus: Putukad on sageli seotud järjepidevuse ja vastupidavusega. Nende elutsükkel, võime kohaneda erinevates keskkondades ning vastu pidada erinevatele väljakutsetele, võib sümboliseerida vastupidavust ja vastuoludele vastamise võimet.

Muutus ja areng: Putukad, nagu liblikad, esindavad sageli muutust ja arengut. Näiteks röövikust liblika saamine on üleminek ühest eluetapist teise ning sümboliseerib muutust ja transformatsiooni.

Ühendus loodusega: Putukad on looduslik osa meie ökosüsteemist. Nende olemasolu ja toimingud võivad olla meeldetuletuseks meie ühendusest loodusega ning looduslike tsüklite tähtsusest.

Väikeste asjade tähtsus: Putukate väiksus ei takista neid tähtsuse ja mõju omamast. Seega võib putukate sümbolism esindada tähtsust väikestes asjades või tähelepanu pööramist detailidele.

Saatus ja saatuse keerdkäigud: Mõned kultuurid võivad näha putukaid seotuna saatuse või saatuse keerdkäikudega ning mõned putukad võivad olla seotud ennustuste või sümboolsete tähendustega.

Hirm ja ebamugavus: Samas võivad putukad tekitada hirmu või ebamugavustunnet, mistõttu võib putukate sümbolism olla seotud ka hirmu, ärevuse või ebamugavusega.

Lisainfo

Materjal

Klaaspärl, Roostevaba teras

Korduma kippuvad küsimused:

Kuidas käib tasumine?

+

Tellimuse eest saab tasuda läbi kõikide suuremate pankade: Swedbank, SEB, LHV, Luminor, Coop. Saab tasuda ka krediitkaardiga.

Kui kiiresti pakk kohale jõuab?

+

Pakid jõuavad üldiselt kohale 2-3 päevaga