Kähriku sabalüli luu, põrnika ja pärliga kõrvarõngad

32,00 

Tegemist on ainulaadse ja kordumatu käsitöö kõrvarõngastega. Kasutatud on õnnetult oma lõpu sõiduteel leidnud kähriku selgroo lülisid.

Loom on looduslikult lagunenud mille järel on luud hoolikalt puhastatud ning seejärel spetsiaalse aineseguga töödeldud, mis muudab luu steriilseks ning annab talle ilusa puhta valge värvuse.

Kõrvarõnga konksud on valmistatud roostevabast terasest

1 laos

Lisa lemmikuks

Kähriku sabalüli luu, põrnika ja pärliga kõrvarõngad

Mida sümboliseerib põrnikas?

Korraldatus ja Töö: Põrnikad on tuntud oma organiseeritud kolooniate ja järjepideva tööeetika poolest. Seetõttu võib põrnikas sümboliseerida töökust, järjekindlust ja korraldust.

Kogukond ja Ühtsus: Põrnikad elavad ja töötavad kolooniates, kus igaüks täidab oma rolli kogukonna heaks. Seega võib põrnikas sümboliseerida kogukonna ühtsust, koostööd ja vastastikust toetust.

Visadus ja Vastupidavus: Põrnikad on vastupidavad ja visad putukad, kes suudavad ületada mitmesuguseid raskusi ja keskkonnamuutusi. Seega võib põrnikas sümboliseerida vastupidavust, vastupanuvõimet ja võimet kohaneda muutustega.

Ressursside Kasutamine: Põrnikad on tuntud oma võimekuse poolest koguda ja kasutada ressursse tõhusalt. Seetõttu võib põrnikas sümboliseerida ressursikasutust, kokkuhoidu ja praktilisust.

Maaühendus: Põrnikad on maapinnaga tihedalt seotud putukad, kes elavad maa all ja toetuvad mulla ressurssidele. Seega võib põrnikas sümboliseerida maaühendust, maandatust ja loodusega ühenduses olemist.

Tülikus ja Ärritus: Mõned inimesed võivad põrnikaid seostada ka tüütuse ja ärritusega, eriti kui nad satuvad inimeste kodudesse või toiduainete juurde.

Lisainfo

Materjal

Ehtne looma luu, Roostevaba teras

Korduma kippuvad küsimused:

Kuidas käib tasumine?

+

Tellimuse eest saab tasuda läbi kõikide suuremate pankade: Swedbank, SEB, LHV, Luminor, Coop. Saab tasuda ka krediitkaardiga.

Kui kiiresti pakk kohale jõuab?

+

Pakid jõuavad üldiselt kohale 2-3 päevaga