Skeleti kujuline kaelakee

17,00 

Keti pikkus: 60 cm
Ripatsi pikkus: 4.5 cm
Valmistatud terasest

1 laos

Lisa lemmikuks

Skeleti kujuline kaelakee

Mida sümboliseerib skelett?

 

Suremus ja Mööduvus: Skelett on üks kõige otsesemaid surma ja suremuse sümboleid. See tuletab meelde, et elu on ajutine ja et surm on vältimatu osa inimelu tsüklist.

Üleelamine ja Ajatus: Skelett võib ka sümboliseerida vastupidavust ja ajatut olemust, kuna luud jäävad alles kaua pärast liha ja kudede kadumist. See võib viidata igavesele olemisele või hinge surematusele.

Transformatsioon ja Taassünd: Skelett võib tähistada muutust ja taassündi. Paljudes kultuurides on surm ja lagunemine vajalikud etapid uue elu alguseks, ja skelett võib sümboliseerida selle tsükli üleminekupunkti.

Õudus ja Hirm: Populaarkultuuris ja eriti Halloweeni ajal kasutatakse skelette sageli hirmutava ja õudse sümbolina. Need esindavad tundmatut ja inimese loomulikku hirmu surma ees.

Võrdõiguslikkus: Kuna skeletid näevad kõik üsna sarnased välja, võivad need sümboliseerida inimkonna põhilist võrdsust. Skeletid ei näita märke vanusest, soost, rassist või muudest erinevustest, mistõttu nad võivad tuletada meelde, et lõpuks on kõik inimesed võrdsed.

Vabadus ja Vabanemine: Mõnes spirituaalses ja filosoofilises kontekstis võib skelett sümboliseerida vabanemist maisest kehast ja mateeriast. See võib viidata vaimsele vabanemisele või transtsendentsusele.

Meditsiin ja Anatoomia: Meditsiinilises kontekstis sümboliseerib skelett anatoomiat ja keha struktuuri. See on oluline õppevahend arstidele ja meditsiinitudengitele, kes õpivad inimkeha struktuuri ja funktsioone.

Lisainfo

Materjal

Teras

Korduma kippuvad küsimused:

Kuidas käib tasumine?

+

Tellimuse eest saab tasuda läbi kõikide suuremate pankade: Swedbank, SEB, LHV, Luminor, Coop. Saab tasuda ka krediitkaardiga.

Kui kiiresti pakk kohale jõuab?

+

Pakid jõuavad üldiselt kohale 2-3 päevaga